Білий дім запустив спринт з найму кіберспеціалістів

Білий дім оголосив про набір на роботу в усьому уряді США фахівців у галузі кібербезпеки, технологій та штучного інтелекту в рамках зусиль із заповнення майже 500 000 відкритих вакансій у кібері по всій території Сполучених Штатів.

Цей спринт проводиться з 4 вересня до кінця жовтня Офісом національного кібердиректора за участі Офісу менеджменту та бюджету Білого дому та Офісу управління персоналом.

Зусилля адміністрації Байдена-Гарріс спрямовані на те, щоб залучити більше американців до добре оплачуваної, значущої роботи в галузі кібербезпеки – робочих місць, які захищають і служать нашій нації.

«Близько півмільйона робочих місць у сфері кібербезпеки залишаються незаповненими. Це виклик, але це також реальна можливість. І я зробив це пріоритетом для моєї адміністрації з самого початку»

 – Президент Джозеф Р. Байден-молодший.

«Багато американців не усвідомлюють, що їм доступна кіберкар'єра. Існує думка, що для того, щоб влаштуватися на роботу в кіберсферу, потрібна вища освіта з інформатики та глибока технічна підготовка. Правда в тому, що кібервакансії доступні кожному, хто хоче ними займатися. Кіберпрофесіонали є частиною динамічної та різноманітної сучасної робочої сили, і тут є місце для людей із будь-якого профілю та професій»

 – заявив Національний кібердиректор Гаррі Коукер-молодший на сайті Білого дому.