Нова навчальна програма з інформаційної та кібербезпеки для ветеранів та ветеранок від кіберакадемії CyberIN

29 липня компанія IT Specialist у співпраці з проєктом Мінкульту з медіаграмотності «Фільтр» та бізнес-партнерами запустили безкоштовний офлайн-курс з інформаційної та кібербезпеки для ветеранів. 

Головна мета курсу —  сприяння соціальній та професійній адаптації ветеранів, покращення їхніх технічних навичок і підвищення рівня теоретичних знань. На перший набір навчальної програми обрано 18 слухачів. Курс триватиме 3 місяці та доступний для всіх ветеранів, що пройшли реабілітацію, незалежно від їх досвіду чи віку.

Навчальні дисципліни курсу

Програма складається з трьох блоків, націлених на розвиток як hard, так і soft skills. У результаті ветерани дізнаються:

  • про моніторинг інцидентів та реагування на атаки; 
  • як проводити аудити інформаційної безпеки; 
  • як виконувати тести на проникнення; 
  • як користуватися SOC та його інструментами, зокрема SIEM. 

Крім того, учасники здобудуть навички роботи в команді, публічних виступів, корпоративних комунікацій тощо.

Переваги навчальної програми 

Студенти курсу отримають практичні знання в сфері інформаційної безпеки та розуміння сучасних тенденцій на ринку. Вони дізнаються про переваги та недоліки різноманітних вендорів, здобудуть досвід розв’язання реальних кейсів, а також матимуть можливість знайомства з фахівцями кібербезпеки та інформаційної безпеки з різних галузей. 

На курсі викладатимуть понад 15 спікерів з державного та бізнес-секторів, а після завершення курсу компанії-партнери розглянуть можливість працевлаштування випускників до своїх відділів кібербезпеки.

Організація та фінансування навчання здійснюється компанією IT Specialist. Курс є полегшеним варіантом навчальної програми академії CyberIN, щоб ветеранам без технічного досвіду було легше опанувати курс та отримати базові навички для старту кар’єри.    

Більше про програму та можливості від компанії на сайті:

https://my-itspecialist.com/cyberin/training-for-veterans 

Про компанію IT Specialist

IT Specialist  — українська компанія, що понад 10 років надає професійні послуги у сфері ІТ та кібербезпеки на українському та закордонному ринках. Окрім послуг провідним українським державним та приватним компаніям, IT Specialist реалізовує освітні ініціативи, як от кіберакадемія CyberIN для студентів ЗВО, співпрацює з університетами, проводить вебінари та воркшопи для усіх охочих, щоб розвивати фахівців на українському ринку.