Завершилися кіберзмагання Grid NetWars

Понад 5 годин 49 команд змагалися за першість в кібертурнірі. Перед учасниками стояла задача відбити кібератаку на енергетичну компанію. Вперше в Україні Grid NetWars відбувались на платформі SANS Institute – провідної компанії в галузі навчання та сертифікації спеціалістів з кібербезпеки.

Підтримати учасників завітали заступник Секретаря Рада національної безпеки і оборони України Сергій Демедюк, керівник управління забезпечення діяльності Національний координаційний центр кібербезпеки Сергій Прокопенко та директор Офісу економічного зростання Місії USAID Ukraine - USAID Україна Крістофер Абрамс.

“США всебічно підтримують прагнення України посилювати кібербезпеку критично важливої інфраструктури. Як для США, так і для України надзвичайно важливо збирати кіберфахівців заходах такого рівня. Саме співпраця є єдиним вірним шляхом в напрямку подолання кіберзагроз!”, – наголосив Крістофер Абрамс.

🏆Challenge Coin – головний приз, одну з найпрестижніших нагород у сфері кібербезпеки – отримали за перемогу члени команди bsg.tech від Berezha Security Group.

🏆Переможцем в індивідуальному заліку став інженер кіберзахисту Дмитро Коржевін.

🎆Команда проєкту #USAIDCyber вітає переможців та бажає і надалі прокачувати свої кібернавички для розвитку галузі в Україні!

Багато фото у публікації USAID Cybersecurity Activity