Фахівець з кібербезпеки Лаура Галанте завітала до НКЦК

У рамках проведення місяця кібербезпеки до технічного майданчика Національного координаційного центру з робочим візитом завітала Лаура Галанте, фахівець з кібербезпеки.

Спеціалісти НКЦК, пані Галанте та представники USAID поділились досвідом про обмін даними щодо актуальних кіберзагроз.

Під час зустрічі обговорили важливість навчання фахівців з кібербезпеки, а також юридичні питання, страхування від кіберінцидентів у двох країнах тощо.

Лора Галанте приїхала в Україну на запрошення проєкту USAID Ukraine.

За інформацією НКЦК

Довідка

Лаура Галанте - старший науковий співробітник Атлантичної ради, де вона робить внесок у "Ініціативу кібердержави" (Cyber Statecraft Initiative) у Центрі міжнародної безпеки Брента Скоукрофта. У 2017 році Галант заснувала фірму Galante Strategies LLC і була залучена кількома урядами до підвищення національної обізнаності про кіберзагрози, а також для створення технічного потенціалу для розвитку та обміну інформацією. Раніше, будучи директором глобальної розвідки у FireEye Inc., її команди досліджували мережеву активність, формулювали та пояснювали передові кіберзагрози. Вона виступила з доповіддю на TED2017, виступила перед Радою Безпеки ООН з питань кібербезпеки та міжнародного миру та безпеки, а також часто виступає у ЗМІ та корпоративних групах. Галанте має ступінь доктора юридичних наук Католицького університету Америки та ступінь бакалавра університету Вірджинії.